ဟင္းေတြကထပ္ေနၿပီ။ ဘာဟင္းခ်က္စားရမွန္းမသိတာနဲ႔ ပုဇြန္ကို မရိုနိစ္ နဲ႔ ခ်က္စားျဖစ္တယ္။ ပုဇြန္ကို အခြံခြာ၊ ေက်ာခြဲ၊ ေရေဆးၿပီး ဆား၊ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔နဲ႔ နယ္ထားပါတယ္။ နာရီ၀က္ခန္႔ႏွပ္ထားၿပီးရင္ ပုဇြန္ေတြကို တန္ပူရာမႈန္႔၊ ၾကက္ဥအကာတို႔နဲ႔ ေရာနယ္ၿပီး ဆီပူပူမ်ားထည္႔ေၾကာ္ပါတယ္။ ေၾကာ္ၿပီးသား ပုဇြန္ေတြကို ဆီစစ္ပါတယ္။ ပန္းကန္တစ္လံုးမွာ မရိုနိစ္အနည္းငယ္နဲ႔ သံပုရာရည္ အနည္းငယ္ကို ေရာေမႊပါတယ္။ ပုဇြန္ေၾကာ္ေတြ ဆီေျခာက္ၿပီဆို မရိုနိစ္ေဖ်ာ္ထားတဲ့ပန္းကန္ထဲကို ပုဇြန္ေရာထည္႔ၿပီး သမေအာင္ေမႊပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းေလးေတြလွီးၿပီး တြဲဖက္လိုက္ရင္ေတာ႔ ပုဇြန္မရိုနိစ္ေလးရပါၿပီ။ ဆလတ္ရြက္ေလး ပါရင္ေတာ႔ ပိုေကာင္းမွာပါ။
ပြန်မလာတော့ဘူးကွယ်.....
-
ကိုငှက် အသံ ကိုငှက်ဆိုပုံဆိုပေါက်ကလွဲပြီး ကျနော်သူ့သီချင်းတွေကို ဘယ်သူ
ကာဗာဆိုဆိုမကြိုက်နိုင်ခဲ့တာ
ကိုငှက်သီချင်းတွေနဲ့ဆယ်ကျော်သက်ဘဝကိုဖြတ်သန်းလာတဲ့...
1 week ago
1 comments:
အလည္လာသြားတယ္ ပါရမီျဖည့္ဖက္ေလးေရ..
အန္တီတင့္ရဲ႕ လင့္ခ္အသစ္ပါ http://www.auntytint.blogspot.com
Post a Comment
ကၽြန္မအတြက္ အမွတ္တရစကားေလးေတြ ခ်န္ထားေပးခဲ႔လို႔ ေက်းဇူးပါေနာ္.....