Friday, July 15, 2011

"မေမ႔ႏိုင္တဲ႔ ရန္ကုန္အိ္မ္မွ ဟင္းလ်ာမ်ား"

ရန္ကုန္ျပန္တုန္းက ရန္ကုန္အိမ္က ခ်က္ေကၽြးတာေလးေတြပါ။ အစကေတာ႔ ခ်က္ေကၽြးသမွ်အကုန္လံုး ဓါတ္ပံုရိုက္ဖို႔ စိတ္ကူးရွိေပမယ္႔ ေရာက္ ေရာက္ခ်င္းေန႔သာ သတိရၿပီး ေနာက္ပိုင္းရက္ေတြမွာ စားဖို႔ပဲစိတ္၀င္စားေနလို႔ ဓါတ္ပံုရိုက္ဖို႔ အခ်ိန္ေတာင္မရလိုက္ဘူး။ အခုေတာ႔ ရိုက္လာခဲ႔မိ သမွ်ေလးေတြေပါ႔။

ကၽြန္မအႀကိဳက္ဆံုးမွ်စ္တာလေပါဟင္း။ ေရာက္တဲ႔ေန႔စားလို႔ရေအာင္ အိမ္ကလူေတြက မွ်စ္ကို ႀကိဳ၀ယ္ ထားၾကတယ္တဲ႔။




ပုဇြန္ေၾကာ္


ငါးပိသုပ္စပ္စပ္ေလး


ကၽြန္မအႀကိဳက္ငါးဖယ္ခ်ဥ္သုပ္


ေဟာဒါေလးလည္း ကၽြန္မႀကိဳက္တာပဲ။ ဖလံေတာင္ေ၀ွးေၾကာ္။


 ဒါကေတာ႔ ၾကက္သားနဲ႔အာလူး။ စလံုးမွာ ၾကက္သားေပါေပမယ္႔ ရန္ကုန္က ဗမာၾကက္ရဲ႕အရသာေလးနဲ႔ေတာ႔ မယွဥ္ႏိုင္ဘူး။

5 comments:

July said...

ညီမေရ အမနဲ႕ မွ်စ္တာလေပါဟင္း ၾကိဳက္ပုံခ်င္း တူလိုက္တာ၊ အမ ရန္ကုန္ မျပန္ခင္တုန္းကလဲေမေမက ဘာဟင္းစားခ်င္လဲ ေမးေတာ့ တာလေပါဟင္း လို႕အားရပါးရ ေတာင္းဆိုတာ။ ျပန္ေရာက္တဲ့ ေန႕မွာ တင္ ဒီဟင္း ေသာက္လိုက္ရေတာ့ ေက်နပ္ေရာ :P
ခုေတာ့ လဲ တာလေပါဟင္း ကိုေရာ ေမေမ့ ကိုေရာ လြမ္းလိုက္တာေနာ္...

Iora said...

အိုုးအားလံုုးအၾကိဳက္ေတြခ်ည့္ဘဲ။ ဖလံေတာင္ေ၀း၊ ပုုဇြန္ေသးေသးေလး၊ တာလေပါဟင္း၊ ......
ျမန္မာျပည္ကအသားေတြ ေရထိုုးထားတာေတာင္ ဒီကအသားေတြက သူတိုု ့ကိုုမမွီဘူး။ ေနာ္။

Cameron said...

ခဏအလည္ျပန္လာသူေတြအတြက္ အဖုိးမဖ်က္ႏို္င္တဲ႔ ဟင္းလ်ာေတြပဲ...။

mstint said...

စံုစံုလင္လင္ ဟင္းပြဲေလးေတြ အားေပးသြားပါတယ္ကြယ္။

ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္

Michelle Myat said...

အမ ...ငပိသုတ္ဘယ္လုိသုပ္ရလဲသိလားဟင္ ... ေျပာျပပါလား

Post a Comment

ကၽြန္မအတြက္ အမွတ္တရစကားေလးေတြ ခ်န္ထားေပးခဲ႔လို႔ ေက်းဇူးပါေနာ္.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...