Wednesday, April 4, 2012

" ဘဲသားဆီျပန္၊ သရက္ခ်ဥ္သုပ္နဲ႔ ပဲနီေလးဟင္းခ်ိဳ "

ဒီတစ္ခါေတာ႔ ဘဲသားဆီျပန္နဲ႔ သရက္ခ်ဥ္သုပ္ပါ။ ဘဲသားကို ေရေဆး၊ အေနေတာ္တံုးၿပီး ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ဗနီကာနဲ႔ နယ္ႏွပ္ထားတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴနီဂ်င္းဆီသတ္ပါတယ္။ ဆီသတ္ေမႊးရင္ ဘဲသားေတြနဲ႔ ငံျပာရည္ထည္႔လံုးပါတယ္။ ဆီျပန္ရင္ ေရဆူထည္႔ၿပီး ဘဲသားႏူးသည္အထိတည္ေပးပါတယ္။

သရက္ခ်ဥ္ကို ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ပဲမႈန္႔၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ဆီခ်က္နဲ႔ ႏွမ္းထည္႔ၿပီး သုပ္ပါတယ္။

ပဲနီေလးကို ေရေဆးၿပီး ေရစိမ္ထားတယ္။ ၾကက္သြန္နီပါးပါလွီးနဲ႔ ဆႏြင္းနည္းနည္းထည္႔ၿပီး ဆီသတ္တယ္။ ၾကက္သြန္က်က္ရင္ ေရစိမ္ထားတဲ႔ ပဲနီေလးေတြကို ေရစစ္ၿပီး ဆီသတ္တဲ႔ အထဲေရာသတ္တယ္။ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည္႔တယ္။ ဆီျပန္ရင္ ေရဆူထည္႔တည္တယ္။ ပဲႏူးသည္အထိတည္ၿပီး အေပါ႔အငံျပင္ပါတယ္။


1 comments:

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

ဟင္းအစပ္တည္႔လိုက္တာ
ဒီလိုဟင္းနဲ႔ဆို သံုးပန္ကန္ အသာေလးဘဲ
ဒါေတာင္ ဝိတ္ေလ်ာ႕ေနလို႔ ဒီေလာက္နဲ႔ ရပ္မွာ
မဟုတ္ရင္ ထမင္းတစ္စလယ္ခ်က္ ကုန္မယ္ း)

Post a Comment

ကၽြန္မအတြက္ အမွတ္တရစကားေလးေတြ ခ်န္ထားေပးခဲ႔လို႔ ေက်းဇူးပါေနာ္.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...